sobota 12. května 2018

A další věci do sbírky..!

Zdravím vážení čtenáři tohoto blogu!
Takovýto článek jste možná u mě ještě ani neviděli, ale vše je přeci poprvé. A co vám dnes přináším? Menší nákupní haul zaměřený jak na knihy tak na oblečení a módu, pokud se to tak dá nazvat.


Začneme asi oblečením, co říkáte?



Dámská halenka

Jemná modrá, příjemný materiál a krajkovaný hořejšek určen pro ramena. Halenka se hodí spíše k džínům a někam do společnosti.


Šaty
Jako první tu máme tyto černé šaty s kytičkami. Délkou jsou akorát po kolena a místo tlustších ramínek se připravte na krásně tenká.




Šaty 2.0
Jako další tu máme šaty s jasnými
žlutými kytičkami.
Hořejší díl má je vybaven
menším volánkem.
Jak si můžete všimnout i první a druhé fotky,
ramínka šatů jdou různě kombinovat!


















Triko
Narazila jsem na tento krásný kousek a prostřihnutým rukávem a myslím že to k legínám „Work hard“ dokonale pasuje!







Botičky
Tyto boty se dokonale hodí k šatům, sukním či kraťasům. Jsou zdobené krásnými krajkami s kytičkami. Jednoduché a elegantní!













Přecházíme ke knižní části!

Já, Simon

Nakladatelství – YOLI
Autorka – Becky Albertalli

Šestnáctiletý Simon už nějakou dobu ví, že je gay, ale ještě není připravený sdělit to okolnímu světu. Jedinou výjimkou je tajemný Blue, se kterým si Simon už několik měsíců vyměňuje e-maily a jejich vzájemné pouto sílí. Jenže pak citlivá korespondence padne do nesprávných rukou a Simon se stane obětí vydírání: buď udělá, co se po něm chce, i když se mu to příčí, nebo riskuje, že si tajné e-maily přečte celá škola. V sázce je však ještě mnohem víc – plachého Bluea by nechtěná publicita mohla vyděsit a Simon už by nikdy nezjistil, kdo Blue ve skutečnosti je…



Illuminae

Nakladatelství – Cooboo
Autoři – A. Kaufmanová, J. Kristoff

Píše se rok 2575 a dvě znepřátelené korporace jsou ve válce kvůli planetě, která je stěží něčím víc než obřím kusem kamene pokrytým ledem. Obyvatele o útoku nikdo nevaroval, nikomu na nich nezáleží. Kady je nucená spojit se s bývalým přítelem Ezrou a pod nepřátelskou palbou se snaží dostat k evakuační lodi, která oba dostane do bezpečí. Jenže po celé planetě se šíří zmutovaná epidemie. Úniková flotila se snadno může stát pastí a jejich hrobem.







Na žádost zašlu i konkrétní obchody a ceny!
Určitě brzo čekejte recenze a budu ráda pokud mi napíšete i váš názor!
Pa a mějte se u dalšího článku!♥

2 komentáře:

  1. Tie prvé kvetinkové šaty sa mi páčia najviac :) tiež si chcem nejaké také zaobstarať na leto :)
    THE NOELA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se na první pohled nelíbily, jako vlastně polovina oblečení, ale pak se mi osvědčilo se do nich navléknout. Jsou krasne a na léto perfektní, určitě do nich jdi!

      Vymazat